De beste metselaars van Nederland

Zoekt u een metselaar? Metselaar-ploeg heeft een groot landelijk netwerk van de beste metselaars.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 611
LANDELIJK NETWERK ook bij jou in de buurt
BESPAAR TOT WEL 40% vraag een offerte aan

Metselaar uit Arnhem gezocht?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij op zoek bent naar een metselaar in Arnhem. Deze vakmannen voeren veelzijdige klussen uit waardoor je altijd in goede handen bent. Ga je starten met nieuwbouw? Dan voeren zij het metselwerk voor je uit of verlijmen de gevelstenen. Is je huidige woning aan een opknapbeurt toe? Herstellen van voegwerk of impregnatie van een gevel beschermt je muren tegen vocht. Ons netwerk in Arnhem en omgeving brengt je in contact met de juiste specialist.

Werkzaamheden van een metselaar

Nieuwbouw of renovatie in Arnhem kan op verschillende manieren:

  • Metselwerk
  • Lijmen van een gevel
  • Voegwerk toevoegen, vervangen of herstellen
  • Een gevel impregneren

Al deze werkzaamheden voert een metselaar vakkundig uit. Voor het uitvoeren van jouw project in Arnhem ben je bij ons aan het juiste adres.

contactp
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Metselwerk

Metselen is een ambacht, daarom vereist het een ervaren metselaar in Arnhem voor een optimaal resultaat. Wil je een mooi aangezicht van een gebouw creëren, dan heb je een stabiel en kwalitatief bouwwerk nodig. Het meest belangrijk bij metselen is een loodrechte constructie. Aan een scheve muur heeft niemand iets. Een metselaar gebruikt daarom een metselprofiel en werkt op een goede fundering. Voor het plaatsen van de stenen gebruikt hij een verband. Een metselverband is een patroon waarin stenen liggen, er zijn hier veel verschillende soorten van. Niet alleen zorgt een metselverband voor uitstraling, het biedt ook sterkte aan een muur. Ook andere bouwsels lenen zich voor metselwerk: een metselaar renoveert schoorstenen of bouwt bijvoorbeeld overspanningen of pilaren. Wij vertellen je graag wat er mogelijk is in Arnhem.

Voordelen van lijmwerk

Werk je liever met andere materialen dan metselstenen? Kies dan voor het verlijmen van een gevel in Arnhem. Dit doet een metselaar meestal met kalkzandsteen of cellenbeton. Beide materialen hebben veel positieve eigenschappen: ze zijn vocht- en vorstbestendig, stevig en houden warmte vast. Ook de techniek van lijmwerk heeft veel voordelen:

  • Het is schoon
  • Verlijmen is gemakkelijk
  • De werkzaamheden gaan snel

Of je hiervoor kiest, hangt natuurlijk van je persoonlijke voorkeuren af. Het is heel anders dan metselen, de metselaar verlijmt blokken en elementen zodat voegen overbodig is.

Voegwerk in Arnhem

Ook als je geen nieuwe muur bouwt kan een metselaar in Arnhem zich bezighouden met voegwerk. Deze voegen, naden of overgangen tussen materiaal, hebben namelijk veel te verduren van de weersomstandigheden. Hierdoor is het soms nodig om ze te vervangen of herstellen. Doe je dit niet, dan kunnen ze vocht gaan doorlaten en een woning beschadigen door vorst. Meestal gaat het scheuren of afbrokkelen van cement tussen metselstenen geleidelijk en heb je het niet direct in de gaten. Controleer dit een of twee keer per jaar. Voegen kun je ook in een bepaalde kleur naar keuze aanbrengen, zodat ze samen met gevelstenen zorgen voor een fleurig geheel. Een metselaar in Arnhem zorgt door een opknapbeurt weer voor bescherming van jouw wanden.

Gevel impregneren

Als wanden water doorlaten kan dit problemen opleveren. Er kunnen vocht- en schimmelplekken ontstaan die steeds groter worden. Wil je dit voorkomen maar niet door het herstellen of vervangen van voegwerk? Er is nog een mogelijkheid. Het impregneren van een gevel bestaat uit het aanbrengen van een beschermende laag die doordringt in de wand. Zo beschermt de metselaar jouw bouwwerk in Arnhem voor ongeveer tien jaar tegen invloeden van buitenaf. Om deze optie te kunnen kiezen is het belangrijk dat een gevel in goede staat verkeert: geen scheuren en gebreken in de voegen.

Aan de slag

Wij brengen je in contact met de juiste metselaar in Arnhem. Voor elke klus bieden wij vrijblijvende offertes op maat, dus stel het niet langer uit en ga aan de slag met je project in Arnhem. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Dit zeiden onze klanten:

reviewvrouw
"Ik heb jullie service nu al een aantal keer gebruikt om offertes te vergelijken. Dat bevalt me elke keer weer. Zeker een aanrader als je als snel op zoek bent..."
Dhr. Bosch - Badhoevedorp
reviewman
"Offerte aangevraagd voor metselwerk. Dat verliep prima, had al gauw een afspraak te pakken met een lokale metselaar. Die heeft het allemaal prima afgewerkt..."
Dhr. Verschut - Lemmer
reviewheer
"Op advies van de vakman offertes aangevraagd voor een metselaar. Al snel ontving ik meerdere offertes, ideaal! Gekozen voor een specialist bij mij om..."
Dhr. Haring - Uddel