De beste metselaars van Nederland

Zoekt u een metselaar? Metselaar-ploeg heeft een groot landelijk netwerk van de beste metselaars.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 611
LANDELIJK NETWERK ook bij jou in de buurt
BESPAAR TOT WEL 40% vraag een offerte aan

Metselaar Oosterhout

Is Oosterhout de plek waar jij gaat starten met een nieuw bouwproject of een renovatie van je woning? Wij hebben een groot netwerk en dus altijd een metselaar in de buurt die je hierbij kan helpen. Metselen, voegwerk, het verlijmen van elementen of impregneren van muren: onze vakmannen zijn werkzaam in Oosterhout en omgeving. Een metselaar realiseert jouw wensen, of het nu een grote of kleine klus is.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je een nieuw bouwwerk in Oosterhout wilt realiseren zijn er de volgende opties:

  • Metselen van muren
  • Verlijmen van een gevel

Bij het metselen van een nieuwe muur hoort ook het toevoegen van voegwerk.
Maar als jij jouw bestaande woning wilt opknappen kan een metselaar de volgende technieken toepassen:

  • Voegwerk herstellen of vervangen
  • Impregneren van een gevel
contactp
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Metselwerk

Een metselaar kan voor jou in Oosterhout een kwalitatief en stabiel bouwwerk maken. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt omdat metselwerk het aangezicht van een gebouw bepaalt. Voor een loodrecht metselwerk heb je een stevige fundering en een goed ingesteld metselprofiel nodig. Metselen gebeurt altijd in een verband. Dit is het patroon waarin de stenen liggen, hierin zijn veel verschillende keuzes. Een metselverband zorgt voor sterkte van een muur en geeft uitstraling aan een bouwwerk. Niet alleen muren zijn geschikt voor deze techniek. Een metselaar kan ook schoorstenen renoveren of een pilaar of overspanning bouwen. Voor meer informatie over de mogelijkheden in Oosterhout kun je bij ons terecht.

metselwerk
lijmwerk

Lijmwerk in Oosterhout

Schoon, snel en gemakkelijk: lijmwerk is een techniek waarbij de metselaar een gevel maakt door blokken en elementen te verlijmen. Zo creëer je een muur met een bijzonder uiterlijk. In tegenstelling tot metselen hoeft een metselaar bij verlijmen niet te voegen. Ook gebruik je hierbij meestal geen metselstenen, maar kalkzandsteen of cellenbeton als materiaal. Een gevel van kalkzandsteen is geluidsisolerend, vocht- en damp regulerend en warmte vasthoudend. Ook cellenbeton kan goed tegen vocht, daarnaast is het bestand tegen vorst en brand. Kies voor een stijlvolle gevel in Oosterhout voor een verlijmd exemplaar.

Voegwerk

Heb jij een woning in Oosterhout en kan deze een opknapbeurt gebruiken? Het herstellen of vervangen van voegwerk geeft een gebouw een geheel nieuwe uitstraling en verhoogt de waarde. Deze precieze klus is geen probleem voor een ervaren metselaar. Voegen zijn de naden of overgang tussen materialen van een bouwwerk. Als deze niet meer in goede staat zijn, laten ze vocht door. Hierdoor beschadigt een woning. Voegwerk staat bloot aan vele weersomstandigheden. Het is dan ook belangrijk om goed in de gaten te houden of dit aan vervanging of herstel toe is. Denk je dat de voegen van jouw woning zijn aangetast? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Een metselaar uit Oosterhout zorgt dat jouw huis weer beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

voegwerk
Gevel impregneren

Gevel impregneren

Er zijn nog andere manieren om jouw gevel in Oosterhout te beschermen tegen vocht en schimmel. De metselaar impregneert je gevel door een beschermlaag aan te brengen die doordringt in het materiaal. Zo komt er geen water meer doorheen. Als je hiervoor kiest bescherm je je muur voor ongeveer tien jaar. Ook je dak kan geïmpregneerd worden met impregneermiddel op water- of oplosbasis. Let er wel op dat de metselaar niet aan de slag kan als er scheuren en gebreken in een wand zitten. De voegen moeten in goede staat zijn om de oplossing te laten werken.

Jouw project

Voor welk project jij ook een metselaar nodig hebt, wij hebben de juiste vakman voor de klus in Oosterhout. Een mooie gemetselde stenen gevel of liever een die gelijmd is? Nieuwe voegen of toch een kleinere renovatie? Dit is allemaal mogelijk bij onze specialisten uit Oosterhout. Wij adviseren je graag en bieden vrijblijvende offertes op maat. Je kunt gerust contact met ons opnemen voor vragen: wij reageren zo snel mogelijk.

Dit zeiden onze klanten:

reviewman
"Ik zocht een metselaar voor metselwerk tegen een scherpe prijs. Via jullie website kun je makkelijk offertes vergelijken, precies wat ik zocht. Uiteindelijk een..."
Dhr. Fiere - Beek
reviewheer
"Ik heb jullie service nu al een aantal keer gebruikt om offertes te vergelijken. Dat bevalt me elke keer weer. Zeker een aanrader als je als snel op zoek bent..."
Dhr. Mangel - Den Haag
reviewvrouw
"Ik wou onze muren laten impregneren, omdat ik geen zin had in schimmel. Daarom aluminium exemplaren laten installeren door de vakman van..."
Dhr. Kas - Leidschendam